Draadloze speakers met wifi zijn te vinden in vele soorten en maten. De meeste moderne speakers zijn uitgerust met Wifi connecties. Op deze pagina focussen wij ons op de slimme wifi speakers.

Slimme wifi speakers

Slimme speakers zijn op het internet aangesloten speakers die meer kunnen dan alleen muziek afspelen. Je kunt ertegen praten en ze opdracht geven. Hieronder een aantal toppers.

Google Home

Google Home

Sonos One

Sonos One

Apple Homepod

Apple Homepod

 

Bose Home

Bose Home

Amazon Echo

Alexa in amazon echo

 

Welke speaker het beste in jouw huis past, hangt af van je voorkeuren.

Beste slimme wifi speaker voor muziek liefhebbers

Als je de beste geluidskwaliteit wil combineren met de slimme functionaliteiten van de slimme luidspreker. Kies dan voor de merken Bose of Sonos. Deze merken bieden naast een sterk functionerende slimme luidspreker ook een speaker van top kwaliteit, die ook prima aan te sluiten is op andere apparaten zoals een subwoofer, tv, radio, smartphone en zelfs je alarm systeem thuis. Ook kun je eenvoudig je spotify account of youtube premium koppelen met het systeem, zodat je snel en makkelijk met kristalhelder geluid van je muziek kunt genieten.

Voordelen van slimme wifi speaker

Een slimme luidspreker die je kunt aansluiten op je wifi biedt vele voordelen, de grootste zul je ondervinden in het bedieningsgemaken zo kun je eenvoudig draadloos muziek streamen. Want een speaker die aangesloten is op je interne wifi netwerk, kan veel voor je doen. Zonder dat jij veel hoeft te doen. Via internet kan namelijk informatie, audio of informatie opgezocht worden. En dat alles door met je stem een opdracht te geven. Dergelijke speakers zijn op bijna elk wifi thuisnetwerk aan te sluiten en werken vrijwel direct. Je hebt geen speciale tecnische kennis nodig om deze systemen werkend te krijgen. Er zijn ook systemen die je kunt connecten met bluetooth.

Welke verzekering dekt schade aan je slimme speaker?

wil je weten welke verzekering de ongelukjes en schade in huis dekt aan je slimme speaker? Kijk dan hier.