Slimme speaker vergelijken

Overweeg je een slimme speaker te kopen? Wij helpen je graag de beste keuze te maken. Besef wel dat het op dit moment nog een hebbeding is, de functionaliteiten zoals in de VS en UK zijn nog niet allemaal in Nederland beschikbaar, zo is de Nederlandse taal nog niet geïntegreerd in de software en zijn verschillende leuke koppelingen nog niet te maken. De verwachting is wel dat dit een kwestie van tijd is.

Op deze pagina kun je slimme speakers vergelijken.

Welke slimme speaker kopen?

Om te weten welke speaker je het best kan kopen, kun je het beste beginnen met wat je nodig hebt en wat je wilt. De verschillen zijn met name te vinden in de geluidskwaliteit, de aanvullende diensten, het gebruiksgemak en design. Er zijn hele goedkope modellen te vinden, maar of je dan ook optimaal gebruik kan maken van alle leuke features is de vraag. Voor in Nederland. Wij houden met name deze drie merken nauwlettend in de gaten:

Deze high end en kwalitatieve systemen, bieden je de beste ervaring er maken je leven makkelijker. Je kunt tegen al deze systemen namelijk praten en ze opdrachten geven. Zoals het uitzoeken wat de openingstijden van een dierentuin zijn of welke films er in de bioscoop draaien. Ook kun je zaken instellen als een alarm, herinnering, kalender en boodschappenlijstjes. Er zijn ook apparaten gemaakt voor diverse ruimtes in huis. De keuken, slaapkamer en woonkamer. Het design is aangepast aan de functionaliteiten die het meest gebruikt worden in deze ruimtes.

Bekijk hier 5 redenen om een slimme speaker te kopen!

Wanneer is de slimme speaker in Nederland?

Het mooie hieraan, dat zijn ze al. De grootste reden waarom ze in Nederland nog niet volledig zijn doorgebroken, is de taal en de diensten die het apparaat echt handig maken. De Amazon Echo kun je al bestellen en gebruiken. Maar wordt pas echt leuk als je ook Amazon Prime eraan kan koppelen, zodat je vanuit je bank via spraak bestellingen kan doen. Je kunt al wel communiceren met Alexa het spraaksysteem van Amazon. Deze werkt overigens ook in combinatie met de Sonos One. Waarschijnlijk zal er later dit jaar een update komen, waardoor ook in Nederland de verkopen gaan beginnen. Ook de Google Home introductie in Nederland wordt in 2018 verwacht. Tezamen met een Nederlandse versie van het besturingssysteem.