Er zijn verschillende modellen slimme speakers verkrijgbaar. De verschillen zitten hem met name in de toepassingen die mogelijk zijn, geluid en opname kwaliteit en design. De Echo van Amazon is in vergelijking het goedkoopst en dat komt, omdat je er meteen andere Amazon diensten mee kunt bedienen en gebruiken. Diensten waar ook weer geld aan verdient wordt, zodat het aankoopbedrag van de slimme speaker laag kan blijven.

Slimme speakers vergelijken

Hieronder vind je een uitgebreidere vergelijking tussen de meest populaire slimme speakers van dit moment. Zodat jij eenvoudig de beste speaker voor jou situatie kan vinden. Welke speaker is geschikt voor jou?

Slimme speakers vergelijken


Het gezellig drukke gezin!
In huis is het lekker druk, er beweegt veel en een klein beetje ondersteuning helpt om de dag net even makkelijker te maken. Niet meer zoeken naar de afstandsbediening voor de tv, via een spraak opdracht een herinnering instellen dat de kids 30 minuten op de tablet mogen. Of even je mail checken, terwijl je aan het koken bent. En als het weekend is, dan bestel je een speaker samen in de huiskamer. Past deze omschrijving bij jouw? Dan is de Amazon Echo waarschijnlijk de speaker voor jou en je gezin.

Koop Amazon Echo bij Bol.com

De Music lover!
Ga jij altijd voor de hoogste kwaliteit? heb je een home cinema set in huis en staat er altijd een lekker muziekje op in de huiskamer? Dan zul je geen spijt hebben van het aankopen van een Sonos One, want deze hoge kwaliteit speaker, biedt je kristalhelder geluid en biedt dezelfde diensten aan als de Amazon Echo. De Sonos kan namelijk aan hetzelfde systeem gekoppeld worden.

Koop Sonos One bij Bol.com

Koop Bose Home 500 bij Bol.com

De ZZPer!
Werk je veel vanuit huis? Heb je een eigen bedrijf, maar nog geen assistent? Dan kan de Google Home mini je hulpje worden, want die kun je activeren als je iets op wilt zoeken, zoals het weer of vluchttijden. Of wanneer je een herinnering in wil stellen. Gewoon door ertegen te praten.

Koop Google Home mini bij Bol.com

De voorloper in techniek!
Heb jij altijd het nieuwste van het nieuwste in huis en sta jij voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Dan mag een slimme speaker niet ontbreken. Het is het praat stuk bij elke verjaardag en maakt je leven makkelijker. Zowel de Google Home als de Amazon Echo zijn dan geschikte apparaten die je helpen in je dagelijks leven. Even checken of er file staat? Geen probleem. Of zijn de batterijen op? Dan helpt je slimme speaker je nieuwe te bestellen, die je de volgende dag al in huis hebt. Makkelijk toch.

Koop Google Home bij Bol.com

Slimme speaker vergelijken

Bekijk hier de beste wifi speakers.