Ben jij een early adopter? Iemand die altijd het nieuwste van het nieuwste in huis heeft! Want dan is de Sonos One slimme speaker echt iets voor jou. Met kristalhelder geluid en een schat aan handige features is deze slimme speaker het apparaat voor de fan van dergelijke gadgets. Het is niet alleen een zeer krachtige en kwalitatieve speaker, het is ook nog een apparaat waarmee je andere apparaten in je huis kan bedienen. Gewoon door ertegen te praten. Want met een slimme speaker, haal je een hulpje in huis voor informatie, bediening van je tv, gordijnen, lampen, muziek en zelf je baby monitor.

Sonos One

Sonos One: het neusje van de zalm

Sonos staat natuurlijk bekend voor zijn hoge kwaliteit geluidssystemen en en als je die combineert in een slimme speaker dan krijg je een van de beste producten uit het segment. Want samen met de Google Home en Amazon Echo, zijn dit de beste slimme speakers van dit moment. En de Sonos One verslaat ze allemaal op geluidskwaliteit.

Maar wat kan de One allemaal?

Een speaker met ingebouwde stemherkenning, wat betekent dat je ermee kan praten. Koppel met Alexa van Amazon om ook bestellingen te doen, opdrachten te geven en informatie op te zoeken. Het systeem is gemaakt om naadloos in elke kamer te integreren. Het kan opvallen of meeblenden in de rest van je interieur. Maar het is op de eerste plaats gemaakt voor de geluidservaring. Via Alexa kun je ook bij je Spotify of Amazon Prime komen en dus overal je muziek beluisteren, gewoon door ernaar te vragen.

Muziek en geluid bedienen doe je eenvoudig zoals ze in onderstaande video uitleggen.

Koop bij bol.com

Sonos One in Nederland

Er is nog geen datum aangekondigd voor de Sonos One introductie in Nederland, waarschijnlijk omdat het systeem van Amazon ook nog niet in het Nederlands te gebruiken is, zodra dat gebeurt is zal ook de Sonos One in Nederland in populariteit toenemen. Naar verwachting zal eind dit jaar of begin volgend jaar Amazon ook de Nederlandse markt betreden, dat gebeurt nu nog niet. Omdat ze eerst de uitrol in grotere landen zoals het Verenigd Koninkrijk en Duitsland aan het afronden zijn. Nederland heeft een veel kleinere afzet markt met België en dat maakt dat wij niet vooraan staan bij dit soort introducties. Wij verwachten zelfs dat Google met de Google Home misschien wel eerder komt, omdat zij veel meer aanbieden in Nederland en nog beter kunnen inschatten, hoe de Nederlandse consument op dit product gaat reageren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Combineer de One met andere apparatuur

Sonos One

Met de Sonos One heb je geen geavanceerde speaker set meer nodig, want deze set doet alles voor je. Je kunt hem uitstekend gebruiken in combinatie met je smartphone om ermee te bellen en je kunt koppelen met apparaten waar ook de Amazon Echo mee kan koppelen. Zo kun je via spraak je andere apparaten in huis bedienen. Als je twee Sonos One speaker in dezelfde kamer combineert, dan kun je zelfs een vol bas geluid creëren. De speaker herkennen elkaar en stemmen zich op elkaar af voor de beste muziek ervaring.

Design dat altijd past

Deze slimme speaker is gemaakt om overal uitstekend in elk interieur te passen. Het is ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het is daarnaast vocht bestendig, waardoor je hem ook prima in de keuken en badkamer kan gebruiken. Let op het is niet waterbestendig een val in de badkuip zal hij niet overleven en is gevaarlijk. De meest gebruikte plaatsen zijn de huiskamer en slaapkamer.

Bediening op verschillende manieren

Dit systeem kun je al op twee manieren gebruiken en daar komt snel nog een derde bij. De volgende manieren kun je gebruiken.

1. Aanraking. je kunt het apparaat bedienen door het apparaat aan te raken en de knoppen te gebruiken, zoals play, pauze, het volume en de aan en uit knop.

2. Via de app. Omdat het systeem op de Wifi en via Bluetooth aangesloten kan worden, kan je hem ook met een app bedienen. Deze is te downloaden in de app store van Google en IOS.

3. Via je stem. Deze functie werkt nu nog niet, maar zodra deze ondersteund wordt in Nederland zal ook deze functie toegevoegd worden aan het pallet aan bedieningsmogelijkheden. Dit is dan ook wel het meest handige en leuke van het apparaat.