Google Home

Een digitale assistent die alles weet! Dat krijg je als je de Google Home in huis haalt. Want deze slimme speaker geeft je toegang tot het internet en helpt je met al je vragen. Je kunt het vergelijken met de spraak hulp functie van je mobiele telefoon, maar dan midden in je huiskamer. Kijk hieronder voor een impressie en wat je er allemaal mee kan. Kijk ook naar de nieuwe Google Nest Speaker.

Dit is Google Nest Audio

Met een strak en modern design past de Home altijd in je kamer, of dit nu de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken is. Het blijft een fraai apparaat gemaakt om te blenden alsof hij er al jaren staat. Het apparaat staat altijd standby, maar neemt niets op. Totdat je hem activeert met je stem. Door ertegen te praten. Dan gaat hij voor je aan het werk. Of dat nu een bestelling doen is, informatie opzoeken of een alarm instellen. Het kan allemaal.

Google Nest Audio kopen? Dit zijn handige features:

Voel als een beroemdheid en geef de Google Nest audio opdrachten. Hij zal nooit nee zeggen en blijft altijd beleefd. Zelfs als jij even je dag niet hebt.

Heb je bloothooth aanstaan op je smartphone, dan kun je deze slimme speaker ook laten bellen via je telefoon. Hiervoor hoef je niet eens je telefoon aan te raken, want het apparaat regelt het voor jouw. Luister maar eens naar deze uitleg over de Google Home


En als je denk: ja maar wij zijn met meerdere thuis. Geen probleem, want het systeem is zo ontworpen dat meerdere mensen gebruik kunnen maken van het apparaat. Zie het als je Netflix account, waar ook meerdere tegelijk gebruik van kunnen maken, zonder dat je instellingen veranderen. Handig toch! Want de Google Home herkent je stem en kan daardoor begrijpen wat jij wilt en opslaan wat jij wilt.

Straks heeft iedereen er één

De slimme speaker is in het buitenland al razend populair. Nu al zijn er meer dan 15 miljoen verkocht in Amerika, het wordt ook echt heel leuk als je vergaande opdrachten kan geven. Zoals product aankopen of het activeren van andere gekoppelde account zoals je TV, Google Shopping of de Google Play Store. In Nederland is het systeem nu ook in het Nederlands te gebruiken. In juli 2018 heeft Google namelijk een internationale update gereleased waarmee slimme speaker en smartphone de Google assistent in het Nederlands kunnen gebruiken. En dan gaan ook wij praten tegen onze speaker en het mooie is, het vervangt meteen je geluidsinstallatie. Want dat kan die natuurlijk ook!

Belangrijke specs

Op deze slimme speaker zitten lampjes, zodat je kunt zien hoe dit apparaat geactiveerd is, of hij meeluistert, opneemt, nadenkt, uitstaat of terug aan het communiceren is.

Status lampjes Google Home

Overige specificaties:

Dementies: 3,79 in diameter
Kleur: wit
Draadloos: 802.11b/g/n/ac (2.4 GHz / 5 Ghz) WiFi
Audio: Hoge excursion speaker met duale microfoons
Voltage: 16.5 V
Besturingssysteem: Andorid of iOS

Wat krijg je:
Het apparaat wordt geleverd met handleiding en stekker kabel voor de stroom.

Bediening op het apparaat:
Voor de bediening kun je de bovenkant van de speaker aanraken. Door in een cirkel beweging over de bovenkant te gaan met je vinger kun je het volume aanpassen. Door er op te tikken, kun je pauzeren of afspelen. Handig bij het afspelen van muziek bijvoorbeeld. Om hem te activeren van een slaapstand, hou je je vinger langer op de bovenkant. Wil je hem stil hebben druk dan op de voorkant van het apparaat of geef de assistent de opdracht voor mute. Al deze functies kun je natuurlijk ook via spraak opdracht doorgeven.

Meer nieuws over Google Home
Nu ook in het Nederlands