Zo kun jij draadloos muziek streamen

De meest mensen die draadloos muziek willen streamen doen dat via hun smartphone, computer of tablet. Deze apparaten fungeren als drager van de muziek, die hem vervolgens naar een speaker brengt. Dat kan met een reguliere draagloze speaker zoals de Sonos Play of de JBL Go 2. Maar ook via slimmere speakers zoals de speaker van:

Slimme speaker

Deze slimme speakers doen het werk voor je. Je hoeft alleen maar dit systeem aan je telefoon en wifi netwerk te connecten en de speaker doet het werk voor je. Je kunt het systeem zelfs door er tegen te praten opdrachten geven. Zo kun je opdracht geven om een specifiek liedje op te zoeken, of om je Spotify te starten. De speaker geeft je een uitstekend geluid terugen jij hoeft niet moeilijk meer te doen met het zoeken naar nummers. Dat laat je voortaan aan je speaker over.Twee meest gebruikte manieren

Het makkelijkste kun je draadloos muziek streamen via een wifi netwerk of via bluetooth. Waarbij de meeste mensen toch de wifi connectie het gemakkelijkste vinden. Deze heeft ook veel meer voordelen, zoals een groter bereikt, eenvoudiger te koppelen en het werkt zonder onderbrekingen. Bluetooth is met name interessant als je ook veel buitenshuis wilt luisteren via je speaker en hem mee neemt. Bijvoorbeeld naar een camping of bij het BBqen in het park.