KuriMaak kennis met Kuri de intelligente robot die je huis gezelliger maakt. Deze thuisrobot is gemaakt als extra lid van je gezin en draagt de naam Kuri. En Kuri is ook nog eens heel handig. Want deze robot kan ook zaken die je slimme speaker ook kan, zoals het bedienen van Alexa, het onthouden van zaken en je kunt haar erop uit sturen om dingen voor je uit te zoeken. Hoe dat werkt? Dat zie je in onderstaande video.

 

Wat maakt Kuri handig?

Een slimme robot is net wat anders dan een slimme speaker. Want een slimme robot kan zich verplaatsen. En dat kan handig zijn omdat je via deze robot op je smartphone kan kijken waar Kuri naar kijkt. Zo kan je de kids in de gaten houden, je huisdieren of bekijken wie er thuis is. Je kunt zelfs spraakopdrachten meegeven.

Kuri spelen

Taken van Kuri

Een slimme robot als Kuri kan taken voltooien als spelen, informatie opzoeken via een koppeling met Alexa, muziek afspelen, filmen en fotos maken en het wegjagen van de hond. Als die weer eens op een plek komt, wat niet mag. Een slimme robot in het gezin, maakt het nog leuker samen, het is gemaakt om onderdeel uit te gaan maken van het gezin. Wil jij ook spelen met Kuri, op dit moment is deze robot nog niet makkelijk te vinden in Nederland. Grotendeels omdat Alexa nog niet werkt in het Nederlands. Maar naar onze inschatting zal dat niet heel lang meer duren en dan is ook Kuri een super gave gadget om erbij te hebben. Hou onze website in de gaten voor meer informatie over slimme robots en slimme speakers.

Toekomst van huisrobots

De verwachting is dat de volgende stap na de slimme speaker zal zijn in de hoek van de huisrobots. Nu is Kuri een nog heel simpele variant van wat er de komende jaren nog allemaal aan gaat komen, maar dat robots en nog slimmere apparaten onze huiskamer in komen staat bijna vast.